Magnetskilte & Tagskilte

Magnet- & Køreskole skilte

Magnetskilte til Autoreklame er en genial og enkel løsning, til dig der ønsker at skærpe din profil og blive set – når du ønsker det. 

Magnetskilte fastgøres lige så let som de tages af. Sørg blot for at fladen, f.eks din bildør er ren og tør og placer skiltet hvor du ønsker det. Magnetskilte kan let flyttes, men sidder alligevel fast, og efterlader ingen mærker i lak.

Reklamecentret sælger også tagskilte med kraftige magneter, de er særdeles robuste og lette at sætte på og tage af igen når de ikke skal bruges 

Magnetskilte kan benyttes som en permanent løsning til din bildekoration, men er også velegnet når man ønsker opmærksomhed hvor synligheden kun er påkrævet i en kortere periode. Reklamecentret levere også køreskole skilte der selvfølgelig lever op til den nuværende lovgivnings krav.

  • Magnetskilte & køreskoleskilte
  • Køreskoleskilte-Magnetskilte
  • Magnetskilte & Køreskoleskilte
  • Magnetskilte og køreskoleskilte
Magnetskilte og KøreskoleskilteTagskilte med magneter
Magnetskilte og Køreskoleskiltekøreskoleskilte med tekst og logo
Magnetskilte og KøreskoleskilteMagnetskilte med tekst
Magnetskilte og KøreskoleskilteTagskilte til skolevogn
Magnetskilte og KøreskoleskilteMagnetskilte med tekst
Magnetskilte og KøreskoleskilteMagnetskilte med logo
Magnetskilte og KøreskoleskilteMagnetskilte til bil
Magnetskilte og KøreskoleskilteKøreskoleskilte København
Magnetskilte og KøreskoleskilteTagskilte til biler

Magnetskilte og Tagskilte

Reklamecentret leverer alle former for magnetskilte, tagskilte og køreskoleskilte. Vi producerer også magnetskilte med print, i netop den størrelse som du skal bruge. Magnetskilte med tryk, leveres med UV beskyttet print & laminat. Så skal du have dit logo på magnet, så kan vi levere. Magnetskilte kan bruges mange steder du kan f.eks. få magnetskilte til metalreoler, Magnetskilte til bildøren, eller hvad du lige står og mangler. Skal du have skilte til dit biltag, eller skilte til skolevogn, så kontakt vore dygtige konsulenter. 

Køb magnetskilte her

Kontakt os her for et uforpligtigende tilbud