Slide Derfor skal du vælge
Reklamecentret som
din leverandør af
Bilreklamer
Reklamecentret har over 40 års erfaring indenfor produktion af bilreklamer. Vi leverer flotte grafiske designoplæg, og vore professionelle montører sørger for at du får optimal levetid på alle former for autoreklamer. Med den lange erfaring indenfor bilfolie og reklamer, leverer vi de bedste løsninger inden for bilreklamer. Vi kender folierne og ved præcist hvad du får brug for til din næste bildekoration. Så om du skal have folie til bilen, logo på bilen eller en hel bilindpakning, så har vi ekspertisen.
Reklamecentret hjælper dig igennem hele forløbet fra design af biler, produktion af materialer, til den færdige montering af folierne.  Hos os får du den bedste rådgivning igennem hele processen. Skal du have bilen pakket ind i wrappingfolie eller et navn og logo på bilen så står vi parat til at hjælpe. Med 40 års erfaring er klistermærker til bilen det mindste problem

Alt i Bilreklame  | info@reklamecentret.dk | 36 163 500

Slide Bilreklamer -et hav af muligheder

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på bilreklamer, print, skilte eller andre af vores mange produkter, så kontakt os via formularen her på siden eller ring på:

Kontakt os her

Du er også meget velkommen til at kigge forbi og få en snak og en kop kaffe. Vores konsulenter står altid klar med professionel rådgivning.