Slide Derfor skal du vælge
Reklamecentret som
din leverandør af
Sandblæst folie
Reklamecentret har over 40 års erfaring indenfor produktion af dekorationsfolier. Sandblæst folie, dusted folie, matteret folie, frosted folie er den samme kategori, Reklamecentret leverer spændene nyskabende designs, med fokus på dit behov for lysindtag og afdækning. Vore professionelle konsulenter sørger for at opgaven bliver  produceret i de bedste kvalitetsprodukter som sikrer det bedste finish og lang levetid på din folieinddækning.
Reklamecentrets grafiske afdeling laver gerne oplæg til designet og i samarbejde med vores dygtige montører sørger vi for du får et resultat der både er praktisk, unikt og stærkt. Er du i tvivl om hvad der kan lade sig gøre? så ring idag for vore konsulenter altid til klar med den bedste rådgivning.

Alt i Dusted folie | info@reklamecentret.dk | 36 163 500

Slide Sandblæst folie -et hav af muligheder

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på bilreklamer, print, skilte eller andre af vores mange produkter, så kontakt os via formularen her på siden eller ring på:

Kontakt os her

Du er også meget velkommen til at kigge forbi og få en snak og en kop kaffe. Vores konsulenter står altid klar med professionel rådgivning.