Reklamecentret producerer og designer alle former for vægdekorationer. Skal du have logo til receptionen, Mødelokalet eller andet, giver vi gerne et uforpligtende tilbud.
Præsentationen af dit firma er vigtig. Så et logo på væggen i receptionen giver kunden et klart signal om de er på det rette sted, samtidig med det giver et godt førstehåndsindtryk. Du kan måske også få brug for vægdekoration i dit showroom, så dit brand bliver tydeligt forbundet til dine produkter.
Mulighederne for design på vægge er mange. I galleriet kan du se eksempler på logo i børstet stål, Folie tekster til vægge og storformatprint der dækker hele væggen. Reklamecentret producerer eksklusive løsninger uanset budgetrammen og følger opgaven fra idé til montage.

Alt i vægdekorationer | info@reklamecentret.dk | 36 163 500

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på bilreklamer, print, skilte eller andre af vores mange produkter, så kontakt os via formularen her på siden eller ring på:

Du er også meget velkommen til at kigge forbi og få en snak og en kop kaffe. Vores konsulenter står altid klar med professionel rådgivning.