Slide Derfor skal du vælge
Reklamecentret som
din leverandør af
Vægdekorationer
Reklamecentret producerer og designer alle former for vægdekorationer. Skal du have logo til receptionen, Mødelokalet eller andet, giver vi gerne et uforpligtende tilbud.
Præsentationen af dit firma er vigtig. Så et logo på væggen i receptionen giver kunden et klart signal om de er på det rette sted, samtidig med det giver et godt førstehåndsindtryk. Du kan måske også få brug for vægdekoration i dit showroom, så dit brand bliver tydeligt forbundet til dine produkter.
Mulighederne for design på vægge er mange. I galleriet kan du se eksempler på logo i børstet stål, Folie tekster til vægge og storformatprint der dækker hele væggen. Reklamecentret producerer eksklusive løsninger uanset budgetrammen og følger opgaven fra idé til montage.

Alt i vægdekorationer | info@reklamecentret.dk | 36 163 500

Slide Vægdekorationer -et hav af muligheder

Slide Besøg os i
Reklamecentret
Søvangsvej 1
2650 hvidovre

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på bilreklamer, print, skilte eller andre af vores mange produkter, så kontakt os via formularen her på siden eller ring på:

Slide 36 16 35 00

Slide Kontakt os her

Slide Reklamecentret
Vi glæder os
til at se dig

Du er også meget velkommen til at kigge forbi og få en snak og en kop kaffe. Vores konsulenter står altid klar med professionel rådgivning.