Reklamecentret producerer alle former for klæbere med tryk. Vi har et stort udvalg af folier med mange forskellige egenskaber. Vi levere også konturskåret klistermærker i den form du har brug for. Labels og etiketter bliver leveret på ark i både store og små oplag.
Vi kan leverer klistermærker med print på special folier som f.eks. Sølvfolie, Clearview, og high tac folie. Er du i tvivle hvilken type folie eller laminat du skal have printet din klistermærker på, så snak med en af vore dygtige konsulenter, de altid står klar til at hjælpe dig.
Vores klistermærker bliver printet med UV-beskyttet blæk, men ønsker du yderligere holdbarhed kan de med fordel lamineres med vore robuste laminater. Laminaterne fåes i forskellige typer så du kan både blanke og matte klistermærker.
Med mange års erfaring i print på klistermærker sørger vore konsulenter for du altid går herfra med det optimale produkt.

Alt i Klistermærker | info@reklamecentret.dk | 36 163 500

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på bilreklamer, print, skilte eller andre af vores mange produkter, så kontakt os via formularen her på siden eller ring på:

Du er også meget velkommen til at kigge forbi og få en snak og en kop kaffe. Vores konsulenter står altid klar med professionel rådgivning.