Slide Derfor skal du vælge
Reklamecentret som
din leverandør af
Roll-ups
Roll-ups er en nem og billig præsentations løsning på messestanden, udstillingen, eller butikken. Reklamecentret leverer gode roll-ups til en lav pris. Med en roll up får du et produkt der er lynhurtigt at sætte op og kan bruges igen og igen.
Vi producerer roll up systemer i mange forskellige størrelser og levere både grafisk opsætning samt professionel rådgivning, så du får et produkt der er skræddersyet til de anvendelsesmuligheder du har brug for.
Vi printer på mange forskellige materialer og levere altid din rollup så den kan holde til din opgave. Vi har f.eks. PVC print til brug udendørs, brandhæmmende stof print til messer og lign. og mange andre specialiseret produkter.
Reklamecentret har med 40 års erfaring leveret roll-ups til firmaer og forretninger i hele landet.

Alt i Roll Ups | info@reklamecentret.dk | 36 163 500

Slide Roll-ups -et hav af muligheder

Slide Besøg os i
Reklamecentret
Søvangsvej 1
2650 hvidovre

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på bilreklamer, print, skilte eller andre af vores mange produkter, så kontakt os via formularen her på siden eller ring på:

Slide 36 16 35 00

Slide Kontakt os her

Slide Reklamecentret
Vi glæder os
til at se dig

Du er også meget velkommen til at kigge forbi og få en snak og en kop kaffe. Vores konsulenter står altid klar med professionel rådgivning.