Reklamecentret har over 40 års erfaring indenfor produktion af facadeskilte. Vi kan producerer i mange forskellige materialer, som f.eks. PVC Bogstaver, aluminiumsbogstaver, kakler og meget mere. Vi leverer unikke og billige facadeskilte der både skiller sig ud og skaber arkitektonisk sammenhæng med de omkringliggende bygninger. Alle vore facadeskilte bliver produceret i kvalitetsmaterialer der sikre et flot finish og lang levetid.
 Reklamecentrets professionelle konsulenter står altid klar med god service og rådgivning, som sikre dig den bedste facadeskiltning. Så om du skal bruge udskårne facadebogstaver eller foliebogstaver på en plade så leverer vi gerne løsningen. Vi producere 3D bogstaver i mange forskellige størrelser, Farver og former. Alt i metalbogstaver, PVC Bogstaver, Bogstaver i kobber, Bogstaver i messing. Har du en idé? så har vi løsningen.

Alt i Facadeskilte | info@reklamecentret.dk | 36 163 500

1. 10mm kantspartlet PVC bogstaver med stager lakeret i valgfrie RAL farver
2. 2mm udfræsede messingbogstaver med stager, monteret 25mm fra murværk
3. Udfræset 10mm PVC bogstaver med valgfri foliefarve på forside monteret med Easyfix system
4. Udfræset 3mm Kobberbogstaver limet direkte på bord ved reception
5. Laserskåret Akrylbogstaver i 3mm sort akryl limet direkte på væg
6. Udfræsede 3mm Sort lakerede Aluminiumsbogstaver monteret med stager 20mm fra væg
7. Bogstaver i metal med 70mm svøb lakeret i valgfri RAL farve monteret på væg
8. Udskårede foliebogstaver i valgfri farver monteret på 3mm blank DiBond plade
9. Udskåret 15mm ubehandlede 3D bogstaver  i PVC monteret med stager 30mm fra væg

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på bilreklamer, print, skilte eller andre af vores mange produkter, så kontakt os via formularen her på siden eller ring på:

Du er også meget velkommen til at kigge forbi og få en snak og en kop kaffe. Vores konsulenter står altid klar med professionel rådgivning.