Slide Derfor skal du vælge
Reklamecentret som
din leverandør af
Magnetskilte
Med magnetskilte kan du hurtigt på- og afmontere reklame, om det er på bilen eller en anden metalliske overflade, hvor du har brug for midlertidig reklame.
Magnetskiltet er en smart måde at reklamere på eks. din firmabil eller en anden overflade, hvor du har brug for at kunne ændre budskabet hurtigt og nemt.
Magnetskiltet består af en special automagnet, der ikke skader f.eks. bilens lakering hvorpå dit logo eller budskab er monteret.
Magnetens overfladelaminering beskytter samtidig mod slid og blegning fra solen.
Vi producere også Tagskilte til f.eks skolevogne, med 3 kraftige magneter sikre vi at skilte kan modstå vejr og vind. Vi kender selvfølgelig lovgivning og regler omkring køreskoleskilte, så er du i tvivl så ring til en af vore dygtige konsulenter. De står altid klar til at hjælpe

Alt i Magnetskilte | info@reklamecentret.dk | 36 163 500

Slide Udhængsskilte & Galgeskilte -et hav af muligheder

Slide Besøg os i
Reklamecentret
Søvangsvej 1
2650 hvidovre

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på bilreklamer, print, skilte eller andre af vores mange produkter, så kontakt os via formularen her på siden eller ring på:

Slide 36 16 35 00

Slide Kontakt os her

Slide Reklamecentret
Vi glæder os
til at se dig

Du er også meget velkommen til at kigge forbi og få en snak og en kop kaffe. Vores konsulenter står altid klar med professionel rådgivning.