Slide Derfor skal du vælge
Reklamecentret som
din leverandør af
udhængsskilte
Udhængsskilte er effektiv skiltning, der sikre din forretning kan ses fra alle sider. Et godt valg fra de store stræder, til de små gader.
Udhængsskilte med lys giver en effektiv eksponering, der sikrer maksimum opmærksomhed. Udhængsskilte med LED en økonomisk fordel der kan spare dig for mange penge i længden, samtidig med at det giver en fremragende eksponering.
Galgeskilte er et flot og ofte billigere alternativ, men de gamle smedejernsskilte udstråler også en charme og oser af erfaring og kvalitet.
Vi levere alle former for galgeskilte og udhængsskilte. Vi tilbyder professionel rådgivning, grafisk oplæg og vore erfarne montører sørger for du får det bedste resultat. Så skal din foretning ses så ring og få et uforpligtigende tilbud

Alt i udhængsskilte og galgeskilte  | info@reklamecentret.dk | 36 163 500

Slide Udhængsskilte & Galgeskilte -et hav af muligheder

Slide Besøg os i
Reklamecentret
Søvangsvej 1
2650 hvidovre

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på bilreklamer, print, skilte eller andre af vores mange produkter, så kontakt os via formularen her på siden eller ring på:

Slide 36 16 35 00

Slide Kontakt os her

Slide Reklamecentret
Vi glæder os
til at se dig

Du er også meget velkommen til at kigge forbi og få en snak og en kop kaffe. Vores konsulenter står altid klar med professionel rådgivning.