Reklamecentret tilbyder solfilm til bilen, solfilm til kontoret eller solfilm til hjemmet. Solfilm har mange gode egenskaber:
Det beskytter mod UV-stråling. Solfilm blokerer for UV-stråler.
Varmeafvisende. Solfilm forhindrer en stor del af varmen i at passere ruden, så temperaturen sænkes.
Diskretion. Solfilm gør det sværere at se ind i bilen, og kan derfor mere uattraktivt for tyve.
Blokere lys. Solfilm kan blokere en del af lyset, hvis din skærm f.eks. står tæt på et vindue.
Ring eller skriv til os, så vil vore dygtige konsulenter altid gerne give et godt råd og vise hvad solfilm kan gøre for dig eller din virksomhed.
Så kontakt Reklamecentret, når du skal have lavet solfilm til hjemmet, bilen, kontoret, eller solfilm til dine erhvervsbygninger.

Alt i Solfilm  | info@reklamecentret.dk | 36 163 500

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på bilreklamer, print, skilte eller andre af vores mange produkter, så kontakt os via formularen her på siden eller ring på:

Du er også meget velkommen til at kigge forbi og få en snak og en kop kaffe. Vores konsulenter står altid klar med professionel rådgivning.

Et facadeskilt er ikke bare et spørgsmål om at få sit navn på et skilt. I Reklamecentret fremstiller vi facadeskilte i alle størrelser og former, og i alle materialer, facadeskiltning med den individualitet som et hvert facadeskilt har krav på. Vi har egen grafisk tegnestue der gerne hjælper dig på vej hvis du er løbet tør for ideer, ligesom vore konsulenter altid er parat med professionel rådgivning til dit nye facadeskilt.
Vi fremstiller skilte, facadeskilte, galgeskilte og udhængsskilte, diodeskilte, neon- eller lysskilte, laserskåret i aluminium med eller uden svøb og vi fremstiller bogstaver i metal eller PVC i alle størrelser og farver.
Om det skal være stilfuldt og moderne, klassisk eller ungdomligt så har vi altid et produkt, der passer til jeres stil og prisleje.
Folietekster leverer vi fra dag til dag og vi fremstiller iøvrigt alle former for skilte hurtigt og effektivt.
Reklamecentret leverer skilte og facadeskilte til Detailbutikker – håndværk og industri – dekoration og udstillinger – ja til alle brancher, og ingen opgave er for stor og ingen for lille.
Kort og godt, ønsker du en professionel facadeskiltning der virker.