Klistermærker

Klistermærker

Reklamecentret producerer alle former for klæbere med tryk. Vi har et stort udvalg af folier med mange forskellige egenskaber. Vi leverer også konturskåret klistermærker i den form, du har brug for. Labels og etiketter bliver leveret på ark i både store og små oplag.

Vi kan levere klistermærker med print på specialfolier som f.eks. sølvfolie, clearview og hightack folie. Er du i tvivl, hvilken type folie eller laminat du skal have printet dine klistermærker på, så snak med en af vore dygtige konsulenter, de står altid klar til at hjælpe dig.

Vore klistermærker bliver printet med UV-beskyttet blæk, men ønsker du yderligere holdbarhed, kan de med fordel lamineres med vore robuste laminater. Laminaterne fås i forskellige typer, så du kan få både blanke og matte klistermærker.
Med mange års erfaring i print på klistermærker sørger vore konsulenter for, du altid går herfra med det optimale produkt.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på bilreklamer, print, skilte eller andre af vores mange produkter, så kontakt os via formularen her på siden eller ring på 36 163 500.

Vore dygtige konsulenter vil finde den optimale reklameløsning til den bedste pris.

Kig forbi Reklamecentret

Du er også meget velkommen til at kigge forbi og får en snak over en kop kaffe. Vores konsulenter står altid klar med professionel rådgivning.

Vi er også på

© 2021 Reklamecentret System-Letter ApS, Hvidovre
CVR 82389318