Lysskilte

Lysskilte med LED

Til gade og vej – til industri og bymiljø. Til butik og facade.
Reklamecentret udfører i dag de fleste opgaver i lysskilte og lysreklamer med lysdioder. Lysskilte og lyskasser med LED holder længere, bruger mindre strøm og giver mindre vedligeholdelse.
Facadeskilte med lys giver stor eksponering og kan derfor blive til en mere effektiv og dermed billigere løsning på sigt.

Når vi hovedsageligt holder os til LED, er det fordi diodebelysning baner vejen for attraktive , individuelle og vejrbestandige skilteløsninger.
LED skilteløsninger til lysskilte og lysreklamer giver mulighed for både fremadrettet og bagudrettet lys (Corona effekt) og er en elegant og æstetisk løsning, der opfylder selv de strengeste krav til moderne lysskilte og lysreklamer i bymiljøer.
Reklamecentret producerer alle former for skilte med LED lys.
Vil du vide mere om fordelene ved lysskilte og lysreklamer med dioder – så kontakt os, vi har professionelle konsulenter, der vil gøre alt for, at dit næste lysskilt får det visuelle udtryk, du ønsker.


Fordele med LED lysskilte

  • LED'er er meget små komponenter og kan monteres på flere forskellige måder. Derfor kan LED lysskilte fremstilles betydeligt tyndere, og belysningen af skiltene bliver mere fleksibel. Suppleret med forskellige teknologier kan skiltet designes, så det lyser op foran, bagfra, fra siderne eller på den måde, der fremhæver dit brand bedst.
  • Energieffektivitet er meget højere end med traditionelle lyskilder som lysstofrør, glødelamper og neon. LED'er producerer mere lys pr. watt sammenlignet med både neon- og glødepærer og de kan let dæmpes. LED lyskilder reducerer energiforbruget og giver lang holdbarhed.
  • De fleste LED lysskilte er lavet med en farvet akrylfront, men selve LED'en kan også farves for at skabe de ønskede lyseffekter.
  • LED lysskilte er mere holdbare, da dioder kan modstå temperatursvingninger, stød og vibrationer bedre end andre lyskilder. De genererer også meget lidt varme.
  • Med lysdioder er lysfordelingen bedre og risikoen for skygge og ujævnt lys reduceres. LED'er indeholder heller ikke kviksølv, som lysstofrør, neonrør og traditionelle glødepærer, hvilket er godt for miljøet.

Se også mulighederne og få inspiration for facadeskiltning på vores Facadeskilte.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på bilreklamer, print, skilte eller andre af vores mange produkter, så kontakt os via formularen her på siden eller ring på 36 163 500.

Vore dygtige konsulenter vil finde den optimale reklameløsning til den bedste pris.

Kig forbi Reklamecentret

Du er også meget velkommen til at kigge forbi og får en snak over en kop kaffe. Vores konsulenter står altid klar med professionel rådgivning.

Vi er også på

© 2021 Reklamecentret System-Letter ApS, Hvidovre
CVR 82389318