Roll Ups

Roll Ups

Roll-ups er en nem og billig præsentationsløsning på messestanden, udstillingen eller butikken. Reklamecentret leverer gode roll-ups til en lav pris. Med en roll-up får du et produkt, der er lynhurtigt at sætte op og kan bruges igen og igen.

Vi producerer roll-up-systemer i mange forskellige størrelser og leverer både grafisk opsætning samt professionel rådgivning, så du får et produkt, der er skræddersyet til de anvendelsesmuligheder, du har brug for.

Vi printer på mange forskellige materialer og leverer altid din roll-up, så den kan holde til din opgave. Vi har f.eks. PVC print til brug udendørs, brandhæmmende stofprint til messer og lignende - og mange andre specialiserede produkter.
Reklamecentret har med 40 års erfaring leveret roll-ups til firmaer og forretninger i hele landet.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på bilreklamer, print, skilte eller andre af vores mange produkter, så kontakt os via formularen her på siden eller ring på 36 163 500.

Vore dygtige konsulenter vil finde den optimale reklameløsning til den bedste pris.

Kig forbi Reklamecentret

Du er også meget velkommen til at kigge forbi og får en snak over en kop kaffe. Vores konsulenter står altid klar med professionel rådgivning.

Vi er også på

© 2021 Reklamecentret System-Letter ApS, Hvidovre
CVR 82389318