Magnetskilte & tagskilte

Magnetskilte & tagskilte

Med magnetskilte kan du hurtigt på -og afmontere reklame, om det er på bilen eller en anden metallisk overflade, hvor du har brug for midlertidig reklame.
Magnetskiltet er en smart måde at reklamere på f. eks. på din firmabil eller en anden overflade, hvor du har brug for at kunne ændre budskabet hurtigt og nemt.

Magnetskiltet består af en speciel automagnet, der ikke skader f.eks. bilens lakering, hvorpå dit logo eller budskab er monteret.
Magnetens overfladelaminering beskytter samtidig mod slid og blegning fra solen.

Vi producerer også tagskilte til f.eks skolevogne. Med 3 kraftige magneter sikrer vi, at skilte kan modstå vejr og vind. Vi kender selvfølgelig lovgivning og regler omkring køreskoleskilte, så er du i tvivl, så ring til en af vore dygtige konsulenter. De står altid klar til at hjælpe.


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på bilreklamer, print, skilte eller andre af vores mange produkter, så kontakt os via formularen her på siden eller ring på 36 163 500.

Vore dygtige konsulenter vil finde den optimale reklameløsning til den bedste pris.

Kig forbi Reklamecentret

Du er også meget velkommen til at kigge forbi og får en snak over en kop kaffe. Vores konsulenter står altid klar med professionel rådgivning.

Vi er også på

© 2021 Reklamecentret System-Letter ApS, Hvidovre
CVR 82389318