Specialopgaver

Selvom vi har et kæmpe udvalg af skilte, kommer vi alligevel ud for at en virksomhed giver os en opgave der er ud over det sædvanlige. Men også det kan vi klare, med mere end 40 års erfaring, har vi produceret lidt af hvert og det gør vi gerne igen.
Reklamecentret laver alle former for specialopgaver. Har du en god idé eller specielt ønske så hjælper vore dygtige konsulenter, montører og grafikere dig gerne så idéerne bliver til virkelighed.

Bada Bing, København

Bada Bing kom med et ønske om print i oplyste vinduer. De ville gerne have at der var “fuld power” på om aftenen når de havde åbent, men samtidig skulle man af hensyn til de andre forretninger i gaden ikke kunne se printet i dagtimerne. Reklamecentret påtog sig opgaven og resultatet kan du se her.

Oswald´s Isbar, København

Oswald´s Isbar ville ud og sælge is i sommervarmen. Han fik print på fryseren, folietekster og logo’er på hele cyklen. Resultatet blev som du kan se, en cykel der virkelig skilte sig ud fra mængden.

Facadeskilte, Butiksskilte, Firmaskilte, Skilte til butik, Skilte til forretning, Skilte til facade

Restaurant, København

En uåbnet restaurant i København ønskede afdækning mens håndværkerne gik og arbejdede. Dog skulle det også se lidt pænt ud og trække lidt opmærksomhed resultatet blev som vist her.

Skiltemaler, Specialopgaver

Studieskolen, København

Studieskolen i København har fået lavet disse tekster på væggene. Teksterne er lavet på gammeldags manér med pensel og maling. Første billede viser malerskabeloner under tørring. Andet billede viser færdigt resultat.

Skiltemaler, Specialopgaver
Logo på container, Tekster på container
Logo på container, Tekster på container

Unionkul, Nordhavnen

Unionkul ønskede deres container i Nordhavnen dekoreret med logo og tekst. Selvom vi kommer lidt op i højderne og havde en strid vind fra kysten fik vi dette flotte resultat.

Slide Besøg os i
Reklamecentret
Søvangsvej 1
2650 hvidovre

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på bilreklamer, print, skilte eller andre af vores mange produkter, så kontakt os via formularen her på siden eller ring på:

Slide 36 16 35 00

Slide Kontakt os her

Slide Reklamecentret
Vi glæder os
til at se dig

Du er også meget velkommen til at kigge forbi og få en snak og en kop kaffe. Vores konsulenter står altid klar med professionel rådgivning.